Green-Line B.V.
Transportweg 8
7442 CT Nijverdal
Tel: 0548-541919
Fax: 0548-541990
info@greenlinekozijnen.nl

Kunststof dakkapellen op maatschuine dakkapel met dakpannen

Met een dakkapel creëert u meer leefruimte en licht. Omdat wij de dakkapellen op maat produceren en monteren, zijn er legio mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan de standaardmaten. Wij leveren dakkapellen van volledig kunststof, ook de kozijnen, rabat-en boeidelen zijn van kunststof. Bovendien is een dakkapel snel en eenvoudig geplaatst: in principe binnen één werkdag.

Renoveren van uw bestaande dakkapel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een vergunning nodig voor uw dakkapel?  Indien gewenst kunnen wij voor uw de bouw- en vergunningsaanvraag regelen.

Afwerking van dakkapellenPlatte dakkapel te Rijssen - Binnen

Uw dakkapel leveren wij inclusief op maat gemaakte kunststof kozijnen. Indien gewenst, voorzien wij deze van inzethorren. Het dakvlak dekken wij af met EPDM dakrubber met een twee keer langere levensduur in vergelijking tot dakleer (bitumen). De buitenzijde van onze dakkapellen werken wij netjes af met Keralit o.g.

Meer weten over dakkapellen?

Kom gerust langs in onze showroom, bel ons (0548) 541919 of stuur ons een e-mail voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Ook als u twijfelt tussen renovatie van uw huidige dakkapel of een nieuwe, geven wij u graag vrijblijvend advies. Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.

Dakkapel Enter Dakopbouw te Nijverdal dakopbouw kunststof Nijverdal Schuine dakkapel te Markelo

dakkapel met gootklossen te Vaassen  Dakkapel met kunststof goot en gootklossen Vaassen Dakkapel Rijssensesstraat Nijverdal - geplaatst dakkapel antraciet te Wierden -


Waarom Green-Line?
  • Eigen productie
  • Eigen montage
  • Eigen service
  • Showroom
Green-Line - Transportweg 8 - 7442 CT Nijverdal - Tel: 0548-541919 - info@greenlinekozijnen.nl