Green-Line B.V.
Transportweg 8
7442 CT Nijverdal
Tel: 0548-541919
Fax: 0548-541990
info@greenlinekozijnen.nl

Kunststof gevelbekleding met de uitstraling van hout

Gevelbekleding beschermt en verfraait uw woning. Wij leveren een breed assortiment kunststof gevelbekleding met de uitstraling van hout, o.a. van het merk Keralit. Dit is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze kunststof gevelbekleding is niet van hout te onderscheiden maar heeft wel de voordelen van kunststof als onderhoudsarm, duurzaam, uv-bestendig en kleurvast. U krijgt bovendien 10 jaar garantie.

Mogelijkheden

Gevelbekleding RijssenVoor de bekleding van de gevel heeft u keuze uit diverse mogelijkheden:
• Potdeksel; uitermate geschikt voor een klassieke en eigentijdse uitstraling.
• Sponningsdeel breed: met name voor moderne toepassingen.
• Sponningsdeel smal: past bij nagenoeg iedere woning.
• Dakrand: goed te combineren met sponningdelen voor een professioneel afgewerkte overstek.

Gevel- en dakrandpanelen

Voor het bekleden van gevels, dakkapellen en dakoverstekken is kunststof gevelbekleding uitermate geschikt. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Kunststof gevelbekleding is  opgebouwd uit een kern van geschuimd PVC en afgewerkt met harde toplaag. Dit maakt het onderhoudsarm, licht van gewicht en ideaal toepasbaar op gevels. Het assortiment is zeer veelzijdig: gevelpanelen, boeidelen, dakranden, windveren en kozijnafwerking.

kunststof gevelbekleding

NPI gevelbekleding

gevelbekleding nok woning creme

Uw woning is pas echt goed en netjes afgewerkt met volschuim dakrandpanelen. Dakranden, windveren, boeidelen, dakkapellen zijn met deze panelen perfect afgewerkt. Dat geeft uw woning een natuurlijke uitstraling met alle voordelen van kunststof gevelbekleding. Door een lengte van 6 meter zijn naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar (bij verlijming) Uw woning ziet er keurig afgewerkt uit! Green-line gevelbekleding is in diverse RAL kleuren leverbaar.

Meer weten over kunststof gevelbekleding?

Kom gerust langs in onze showroom aan de Transportweg 8 7442 CT Nijverdal. U kunt ons ook bellen (0548) 541919 of een e-mail sturen voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.

greenline0010 verbouw woning rijssen Scherpenzeel bekleding en kunststof kozijnen gevelbekleding te Rijssen red ceder hout bekleding  nijverdal dakbekleding IMG_2359 kunststof kozijnen Nijverdal


Waarom Green-Line?
  • Eigen productie
  • Eigen montage
  • Eigen service
  • Showroom
Green-Line - Transportweg 8 - 7442 CT Nijverdal - Tel: 0548-541919 - info@greenlinekozijnen.nl