Green-Line B.V.
Transportweg 8
7442 CT Nijverdal
Tel: 0548-541919
Fax: 0548-541990
info@greenlinekozijnen.nl

Over Green-Line

duim

De kracht van Green-Line is maatwerk: productie en montage in eigen beheer. Dat geldt niet alleen voor onze kunststof kozijnen, deuren en ramen maar ook voor de dakkapellen, serres en erkers. Uw voordeel? Ongekend veel mogelijkheden om uw woning te verfraaien.

Maatwerk: verrassende mogelijkheden

Naast kwaliteit in werk, vinden wij kwaliteit in onze samenwerking met u net zo belangrijk. En dat merkt u al wanneer wij kennismaken. Een goede voorbereiding, zorgvuldig overleg en een duidelijke offerte.
Op het moment dat u uw wensen aan ons voorlegt, zult u zien dat er vaak verrassend veel mogelijkheden zijn. Eén ding staat vast; het resultaat is altijd vakwerk van deze tijd. Of het nu gaat om kunststof kozijnen op maat, een dakkapel, serre of nieuw- en verbouw van uw woning.

rolmaatKennismaken met Green-Line?

Heeft u bouwplannen en/of specifieke wensen? Onze enthousiaste vakmensen gaan graag voor u aan de slag. Kom gerust langs in onze showroom, bel ons (0548) 541919 of stuur ons een e-mail voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.

 


Waarom Green-Line?
  • Eigen productie
  • Eigen montage
  • Eigen service
  • Showroom
Green-Line - Transportweg 8 - 7442 CT Nijverdal - Tel: 0548-541919 - info@greenlinekozijnen.nl