Green-Line B.V.
Transportweg 8
7442 CT Nijverdal
Tel: 0548-541919
Fax: 0548-541990
info@greenlinekozijnen.nl

Bouwen, verbouwen of renoveren?

Green-Line Nijverdal is specialist in nieuw- en verbouw en renovatie voor zowel particulieren als bedrijven. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Van het bouwen van een garage, tuinhuis, schutting, overkapping tot de nieuwbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren vakwerk en verzorgen het hele bouwtraject van a tot z zodat u te allen tijde op onze kwaliteit kunt bouwen.

IMG_2364

Maatwerk=vakwerk

Elk project is voor ons uniek. Wij leveren uitsluitend maatwerk, met veel toewijding gemaakt door onze vakmensen. Daar ligt onze kracht. Onze vakmensen zien er naar uit om u van dienst te zijn.

Onze vakmensen voor uw bouwwensen

Vanaf het begin draait het om één ding, namelijk uw bouwwensen. En dat is nu precies waar Green-Line zich in onderscheidt! Onze vakmensen adviseren u over de mogelijkheden en vertalen uw wensen naar een gedegen bouwkundige oplossing.

Overig

Ook het plaatsen van dakramen, raamdorpelstenen en het verzorgen van metsel- en voegwerk kunt u aan ons uitbesteden. Het realiseren van nieuwbouw, klein of groot, is bij Green-Line in goede handen.

 plat profiel kozijnen nijverdal DSCN7107 DSCN4782 veranda rijssen nieuwbouw dubbele tuindeuren nijverdal garage en carport kunststof kozijnen Nijverdal garage-overkapping nijverdal

Meer weten over nieuwbouw, verbouw en renovatie?

Kom gerust langs in onze showroom aan de Transportweg 8 7442 CT Nijverdal. U kunt ons ook bellen (0548) 541919 of een e-mail sturen voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.

Details overkapping Enter DSCN4785 raamdorpelstenen

dakraam velux 1 keukenverbouw P1040204


Waarom Green-Line?
  • Eigen productie
  • Eigen montage
  • Eigen service
  • Showroom
Green-Line - Transportweg 8 - 7442 CT Nijverdal - Tel: 0548-541919 - info@greenlinekozijnen.nl