Green-Line B.V.
Transportweg 8
7442 CT Nijverdal
Tel: 0548-541919
Fax: 0548-541990
info@greenlinekozijnen.nl

Serre of veranda op maat

Wilt u graag een grotere woonkamer, keuken, kantoorruimte of hobbyruimte? Dan is een aanbouw met een serre of veranda een uitstekende oplossing. Het aanbouwen van een serre of veranda verzorgen wij geheel op maat, perfect passend bij uw woning. U geeft uw woonwensen aan, wij verzorgen het verbouwingstraject van ontwerp tot en met oplevering, inclusief de benodigde bouw- en vergunningsaanvraag.

berging-overkapping hengelo serre DSCN4540

 Serres met kunststof of glazen dak

Een serre is een ideaal verlengstuk van uw woning met buiten. Er zijn legio mogelijkheden qua afmetingen en vormen, van vierkant tot achthoekig, met zadeldak of een recht dak doorgetrokken vanaf het woningdak. U kunt hierbij kiezen uit een kunststof dak of glazen dak. Tevens hebben wij diverse lichtkoepels en lichttubes in ons assortiment voor extra lichtinval in uw woning.

lichtstraat enter openslaande tuindeuren

Glas en zonwering

Uw veranda en serre voorzien wij altijd van glas dat voldoet aan de veiligheids- en kwaliteitseisen van het Bouwbesluit. Het voldoet hiermee onder meer aan isolatie en doorvalbeveiliging. Tevens bieden wij u ruime keuze in zonwering, markiezen, horren of screens voor uw veranda of serre.

serre  overkapping DSCN4544

Meer weten over serres en veranda’s?

Kom gerust langs in onze showroom aan de Transportweg 8 7442 CT Nijverdal. U kunt ons ook bellen (0548) 541919 of een e-mail sturen voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.


Waarom Green-Line?
  • Eigen productie
  • Eigen montage
  • Eigen service
  • Showroom
Green-Line - Transportweg 8 - 7442 CT Nijverdal - Tel: 0548-541919 - info@greenlinekozijnen.nl